Повече за Геокрас ЕООД

Магазин и сервиз

ГЕОКРАС е създадена през 1993г, като основната й дейност и до днес е свързана с търговия на горска, градинска, малогабаритна и почистваща техника. Предлагаме също помпи, генератори, компресори, двигатели, зарядни и стартерни колички, лека пътностроителна техника, ръчни и електрически инструменти. Дистрибутираме професионални почистващи препарати за автомивки. Занимаваме се и с направата и ремонта на хидравлични и климатични маркучи.

Нашата цел

Желанието ни е всеки наш клиент да бъде комплексно обслужен, започвайки от консултирането му при закупуване на даден продукт,избор на точния консуматив, предлагайки му след това техническо обслужване, както и качествено гаранционно и извънгаранционно сервизиране и осигуряване на резервни части за закупения от нас продукт.

Дистрибуция на препарати за автомивки

Предлаганите от нас препарати са с високо качесво, доказан произход, сертификат за качество, както и задължителния сертификат ISO 9001. Препоръчваме да се използват само за професионална употреба. Производителят им е Индустриална химия ЕООД. За да Ви спестим време, доставяме на място желаните продукти.

Свържете се с нас